Over

Wat wij allemaal voor u maken 

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om naar de grote woonwarenhuizen te gaan als u nieuwe meubels nodig heeft. De kans is dan wel erg groot dat u thuis komt met meubels die wij het liefst omschrijven als “dertien in een dozijn”. En aangezien we vandaag de dag ons interieur zo belangrijk vinden, dan is dit toch het laatste wat u wil? Gelukkig is er een alternatief en dat zijn wij! Wij maken namelijk in onze eigen werkplaats een grote verscheidenheid aan meubelstukken. En de meubels die wij maken worden zijn stuk voor stuk uniek te noemen, want aan massaproductie doen wij niet. Zo bent u er altijd zeker van dat u een meubelstuk koopt dat uniek en onderscheidend is. Laat u daarnaast verrassen door onze prijzen, want deze kunnen we ronduit concurrerend noemen! Wij komen regelmatig met aanbiedingen op producten, bijvoorbeeld om plaats te maken voor de nieuwe collectie.

 

 

 

Meubels voor de eetkamer/keuken

We vertellen u natuurlijk graag iets meer over wat wij allemaal voor u kunnen maken. Laten we wat dit betreft de verschillende ruimtes in huis eens doorlopen en beginnen bij de eetkamer/keuken. Meer en meer is de keuken een plek van samenkomst. Gezellig en ongedwongen tafelen met vrienden of familie is de status van trend allang voorbij. De intieme sfeer van gezelligheid hebben wij terug laten komen in onze eettafels en eetkamerstoelen. Hierbij hebben wij gekozen voor robuuste materialen die in elk interieur passen. Dus of u nu van heel modern of van wat meer klassiek houdt, wij hebben het of maken het voor u. Wanneer u meer dan vier eetkamerstoelen koopt geven bij u bovendien een interessante korting.

 

 

 

Meubels voor de woonkamer

Wanneer we vervolgens verder door het huis lopen komen we uit in de woonkamer. Meubels die wij voor deze ruimte maken zijn onder andere:

 

[wds id=”3″]

Salontafels , Bankstellen en fauteuils, Dressoirs

Wat voor de eetkamer/keuken geldt, dat geldt natuurlijk ook voor de woonkamer. Ook hier hebben we veel tijd en aandacht besteedt aan de vormgeving en uitstraling van de verschillende meubelstukken. De gebruikte materialen zijn tot in detail op elkaar afgestemd en zijn alleen van de allerbeste kwaliteit. Zo laten wij kwaliteit en comfort samenkomen in één meubelstuk dat geheel van deze tijd is.

 

Verliefd op jouw meubels? Leg ze voor eeuwig vast!

Heb jij jouw huis onlangs volledig opnieuw gestyled? Dan zijn er ongetwijfeld ook andere meubels in gekomen. Jij hebt vast en zeker voor een stijl gekozen die jou aanspreekt. De meubels sluiten zodoende allemaal bij elkaar aan. Ben jij helemaal verliefd op jouw nieuwe meubilair? Leg dit dan vast en deel dit met anderen. Dit kun je doen met een fotocamera, maar natuurlijk ook met jouw iPhone 11. Wil je foto’s maken uit alle hoeken en standen? Pas dan wel op dat jouw iPhone geen schade oploopt, dat zou immers zonde zijn. Koop daarom altijd eerst een iPhone 11 hoesje voor jij jouw meubels uit alle hoeken en standen gaat fotograferen.

 

Meubels voor de slaapkamer

We gaan de trap op en komen uit in de slaapkamer. Een mooie linnen -of garderobekast mag hierin natuurlijk niet ontbreken. Dit zelfde geldt uiteraard voor het bed en de daarbij horende nachtkastjes. Standaard bestaat niet en dit ziet u terug in onze bedden, kasten en nachtkastjes. Vanzelfsprekend kunnen wij ook zorgen voor accessoires als lampen, spiegels en wat al niet meer zij.

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Heeft u specifieke vragen of wensen, laat het ons dan weten. Wij ontwerpen graag die bijzondere salontafel of stoel voor u. Ook geven wij graag vorm aan het door u gemaakte ontwerp. U ziet dat er bij ons veel mogelijk is en het liefst van alles werken wij in samenspraak met u. Neem daarom gerust contact met ons op en laten we samen die mooie en unieke meubels voor u gaan maken.