Kwaliteit gegarandeerd!

Als u nieuwe meubels koopt, dan is het uiteraard heel belangrijk dat deze er goed uitzien. Het oog wil immers ook wat en veel draait vandaag om de cosmetische kant van zaken als meubels en woonaccessoires. Profiteer dan ook zeker van onze kortingen op posters. Helaas is het toch nog steeds zo dat veel fabrikanten steken laten vallen in de totale kwaliteit van de meubels die zij afleveren. Of de kwaliteit van de cosmetische kant laat te wensen over of dit is het geval als het gaat om de, zeker niet minder belangrijke, kwaliteit van het comfort. Vaak gaat het om kleine details als afwerking of het gebruik van kwalitatief mindere materialen. Niets is zo vervelend als er later achter komen dat de door u gekochte meubels toch (net) niet aan uw verwachtingen voldoen.

 

Alleen het beste is goed genoeg

 

 

Wij nemen geen genoegen met minder dan het allerbeste. Dit begint bij ons bij de materialen die wij gebruiken voor het maken van onze meubels. Wanneer deze bij aankomst in onze fabriek niet voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen, dan worden deze materialen teruggestuurd naar de leverancier. Naast materialen hebben ook onze medewerkers uiteraard een grote vinger in de pap als het gaat om het leveren van kwaliteit. Wij kunnen gerust stellen dat wij alleen vakmensen pur sang in dienst hebben. Stuk voor stuk mensen met passie en liefde voor het vak van meubelmaker en dit ziet u terug in de kwaliteit van de meubels. U komt bij ons geen loszittende naadjes tegen in de bekleding van een stoel of bank en ook zult u geen oneffenheden aantreffen op onze tafels en salontafels.

 

Schaf goedkope meubels aan

We kennen verschillende manieren om voor weinig geld aan meubels te komen. Mogelijk heb jij wel vrienden of familie waarvan je voor een prikkie wat oude meubels over kunt nemen. Jij kunt je daarnaast ook nog richten tot de kringloopwinkel. Hier verkopen ze vaak oude meubels voor een relatief laag bedrag. In beide gevallen is het probleem dat de meubels niet nieuw zijn. Maar ja, nieuwe meubelstukken zijn vaak behoorlijk duur. Dit is niet het geval wanneer jij ze bij Ali Express koopt. Wij hebben namelijk een aantal Ali Express coupons gevonden die het allemaal nog een stuk goedkoper maken. Zoek jij meubels? Maak dan zeker gebruik van deze Ali Express coupons!

 

 

Voortdurende kwaliteitscontrole

Tijdens het gehele productieproces wordt de kwaliteit van onze meubels nauwlettend in de gaten gehouden. Na elke behandeling of volgende stap in het productieproces wordt het meubelstuk in wording gecontroleerd of deze nog voldoet aan de door ons gestelde normen. Wanneer het betreffende meubel helemaal klaar is, dan bent u natuurlijk degene die bepaalt of wij er inderdaad in geslaagd zijn om daadwerkelijk de topkwaliteit te leveren die wij beloven. Wij zijn overtuigd van ons kunnen en kwaliteit en geven daarom maar liefst vijf jaar garantie op alles wat maken. Maak gebruik van onze kortingscode om ook nog eens heel voordelig uit te zijn!