Bezoek ook eens onze winkel!

Via internet kopen voorziet natuurlijk in een stukje gemak. U kunt immers gewoon vanachter uw laptop of tablet uitzoeken wat u mooi vindt, bestellen en enige tijd later wordt deze bestelling keurig bij u thuis afgeleverd. Wij hebben dan ook veel moeite getroost om al onze meubelen zo goed mogelijk te beschrijven en zo gedetailleerd mogelijk op de foto te zetten. Op deze manier kunt u inderdaad de juiste keuze maken vanuit uw eigen vertrouwde omgeving en hoeft u de deur niet uit. Maar als u iemand bent die toch graag prijs stelt op persoonlijk contact en onze meubels eerst wil zien, dan bent u van harte welkom in ons filiaal in Almere.

 

 

Rondleiding in onze meubelmakerij

Wanneer u besluit om ons filiaal met een bezoek te vereren, dan geven wij u ook graag een rondleiding in onze meubelmakerij. Wij vertellen u dan, uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, meer over ons bedrijf. We laten u zien welke materialen we gebruiken en leggen u aan de hand van verschillende voorbeelden uit hoe wij onze meubels vervaardigen. Maar natuurlijk verklappen wij niet al onze geheimen, want bepaalde onderdelen van het productieproces zijn zo uniek dat we die graag voor ons zelf houden.

 

 

 

 

Tips van onze medewerkers

Natuurlijk maakt u tijdens een bezoek aan onze winkel ook kennis met onze medewerkers. Onze medewerkers hebben elk hun eigen specialisme en worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. We kunnen onze medewerkers misschien wel het beste omschrijven als “vakidioten” en dat is in dit geval zeker geen negatieve kwalificering! Ga gerust eens met hen in gesprek, want als iemand u meer kan vertellen over het maken van meubels, dan zijn zij het. U kunt ook nog geld besparen met tips die u van hen krijgt. Bijvoorbeeld tips over hoe u uw meubels het beste kunt onderhouden, waardoor deze simpelweg langer mooi blijven en langer mee gaan.

 

 

 

Gerelateerde Diensten:

Floorplanner.com

interieursdesignstudio.com

www.libelle.nl